If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На сегменти ми намирисва на мен. Иди да ти замерят копресията.
ЕДИТ: Но щом пък не пуши може и гумички на клапаните да са. Даже май е по-вероятно да са те. Замери копресията ако е добре отваряй мотора за смяна на гумички.
Но вслушай се и в други мнения, по-компетентни от моето, които ще ти напишат след мен.
Ако колата се кара на къси разстояния и особено зимата може да преминава неизгорял бензин в картера. Оттам смазочните качества на маслото рязко се влошават. Това е при положение че ламбда сондата, дебитомера и свещите са наред. Ако са заминали сегменти ще пуши от ауспуха или от щеката на маслото.
Това пак го писаш скоро разхода на масло може да е от замърсен сепаратор на маслените пари от гумички и сегменти
Значи ако е от първото ще изпушва периодично ако е то гумички ще изпъшва при рървоначално палене и после ще изчиства ако е от сегменти при изфорсирване няколко пъти до 6000-7000н ще хвърля кълбета дим от аспуха. Ко за заминали само маслените сегменти или ако са се спекли колата може и да има нормална компресия.
Сега за маслото с миризма на бензин може да е единсвено свързано с високия разход на масло ако са заминали сегменти но тогава при форсиране на място ще изпушва кораво сиво син пушек.
Миризмата може да се дължи на неработещи свещи неработеща ламбда кофти дебитомер, правехме с един запален алфист неговата 156 2,0 ремъци работи и тя е с някакъв не оригинален дебитомер и при подаване на газ от аспуха мирише силно на неизгорял бензин но може и от сондата да е .
благодаря за съетите.Гумичките съм ги сменил,а колата мина на тест във фирмен сервиз във Варна.Промил съм сепаратора за маслото.Понякога при първоначално запалване изпушва и след това не пуши.Да бутам ли свещи кабели след като са ги тествали?
Comment